PoliTOP SRL
 

 

Computherm 004RF (RF = radiofrecventă) functionează identic cu Computherm 004 dar nu necesită legături electrice. 004RF este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat între receptor si cazan. Distanta termostatului fată de receptor poate fi de circa 30 m, în functie de structura clădirii. Lucreaza cu 868,35 MHz, pentru o bună stabilitate. Există posibilitatea, în mod simplu, de a modifica frecventa de lucru, cu scopul evitării interferentelor perturbatoare cu alte unde radio.
Receptorul este prevăzut cu un buton, MANUEL, care permite comandă manuală. Termostatul poarta marcajul CE, îndeplineste conditiile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, poate fi introdus pe piată si utilizat pe teritoriul României.

Manual de utilizare 004RF
 • Daca doriti sa salvati manualul dati click dreapta si apoi "Save Target As..."
 • Daca aveti probleme la deschiderea manualului descarcati si instalati Adobe Reader-ul
 • Handleiding (NL)

  CE

  Inapoi

     poli TOP, poliTOP, srl, s.r.l.,termostat, termostat ambiental, termostate, termostate ambientale, cronotermostat, cronotermostate, computherm, computime, 070, 091, 093, 097A, 098A, 099A, Q3, Q7, Q3RF, Q7RF, detector, detectoare, detector de gaz, detectoare de gaz, Origo