PoliTOP SRL

 

NOU!

Computherm Q3RF este un termostat simplu, fără program săptămânal.
Poate comanda un aparat de încălzire sau răcire, climatizare.
Sensibilitatea cuplării-decuplării este de ±0,2°C sau ±0,3°C, selectabilă.
Afisajul este usor lizibil si indică atât temperatura setată cât si temperatura existentă în încapere.
Precizia de afisare este de ±0,1°C.
Iesirea pentru legăturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal închis si COM - comun) lipsite de potential electric ale unui releu.
Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pâna la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.
Functia antiînghet asigură minim 7°C.

Computherm Q3 RF (RF = radiofrecventă) este format din 2 subansambluri: termostatul (emitătorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comandă pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat între receptor si cazan. Distanta termostatului fată de receptor poate fi de aproximativ 50 m in spatiu deschis si aproximativ 30 m in clădire, în functie de structura clădirii. Lucrează cu o frecventă purtătoare de 868,35 MHz, pentru o bună stabilitate. Receptorul este prevăzut cu un buton, MANUAL, care permite comandă manuală. Termostatul poartă marcajul CE, îndeplineste conditiile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, poate fi introdus pe piată si utilizat pe teritoriul României.

Pentru mai multe detalii, cititi manualul de utilizare.

CE


Manual de utilizare Q3RF
  • Daca doriti sa salvati manualul dati click dreapta si apoi "Save Target As..."
  • Daca aveti probleme la deschiderea manualului descarcati si instalati Adobe Reader-ul
  • Înapoi    poli TOP, poliTOP, srl, s.r.l.,termostat, termostat ambiental, termostate, termostate ambientale, cronotermostat, cronotermostate, computherm, computime, 070, 091, 093, 097A, 098A, 099A, Q3, Q7, Q3RF, Q7RF, detector, detectoare, detector de gaz, detectoare de gaz, Origo