PoliTOP SRL

 

NOU!

Computherm Q7RF este un termostat complex, prezintă multe facilităti, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de încalzire sau răcire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a săptămânii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 până la P6, cu 6 temperaturi diferite.

De exemplu:
 • P1 începe la ora 6:10 (reglaj din 10 în 10 minute) cu temperatura de 20,5 °C (reglaj din 0,5 în 0,5°C).
 • P2 începe la ora 7:50 cu 16,5°C.
 • P3: ora 13:00, 20°C,
 • P4: ora 14:30, 18°C,
 • P5: ora 17:30, 21°C,
 • P6: ora 22:00, 18,5°C.
  Functia " COPY " permite copierea programului pe altă zi.
 • Sensibilitatea cuplării-decuplării este de ±0,2°C.

  Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoară în întuneric. Afisajul este usor lizibil si indică atât temperatura setată cât si temperatura existentă în încapere. Cele două butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionând butonul mare + sau - obtinem temperatura dorită într-unul dintre urmatoarele moduri:
  - pâna la următorul timp de comutare din program
  - pentru 1...9 ore
  - pentru 1...99 zile
  - pâna la o nouă interventie manuală

  Precizia de afisare este de ±0,5°C.

  Computherm Q7 RF este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comandă pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat între receptor si cazan. Distanta termostatului fată de receptor poate fi de aproximativ 50 m in teren deschis si aproximativ 30 m in clădire, în functie de structura clădirii. Lucrează cu o frecventă purtătoare de 868,35 MHz, pentru o bună stabilitate. Receptorul este prevăzut cu un buton, MANUAL, care permite comandă manuală. Termostatul poartă marcajul CE, îndeplineste conditiile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, poate fi introdus pe piată si utilizat pe teritoriul României.

  Pentru mai multe detalii, cititi manualul de utilizare.

  CE


  Manual de utilizare Q7RF
 • Daca doriti sa salvati manualul dati click dreapta si apoi "Save Target As..."
 • Daca aveti probleme la deschiderea manualului descarcati si instalati Adobe Reader-ul
 • Înapoi  poli TOP, poliTOP, srl, s.r.l.,termostat, termostat ambiental, termostate, termostate ambientale, cronotermostat, cronotermostate, computherm, computime, 070, 091, 093, 097A, 098A, 099A, Q3, Q7, Q3RF, Q7RF, detector, detectoare, detector de gaz, detectoare de gaz, Origo